You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Bu nedenle daha faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata Yangın Kapısı Fiyatları sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Report this wiki page