Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste erdemli birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Acil çıkış bapları strüktürsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların saksılıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğruca açılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Gayrı bir şense ise bapların bütün bütüne degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

En munis Yangın Kapısı hediyeı bulmanız sinein farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en munis yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, Yangın Çıkış Kapısı also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların cenahı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın Kapısı Fiyatları Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page